Az izraeli IPA új weboldalt és applikációt fejlesztett

Az izraeli IPA új weboldala kialakításának fő célja az volt, hogy egy olyan kommunikációs eszközt alakítsanak ki, mely lehetővé teszi az izraeli IPA számára a kapcsolattartást a szekció 22,650 tagja irányába.

Nem csak a kapcsolattartás volt azonban a cél, hanem, az is, hogy képesek legyenek a hírek, projektek, események és minden más valós idejű továbbítására a tagok irányába.

Mivel nem minden tag áll online kapcsolatban a számítógépével, a cél eléréséhez a megoldást a weboldalnak okostelefonokra történő adaptálása jelentette.

Ez az adaptáció a weboldalt ‘okostelefon-baráttá’ teszi és lehetőséget biztosít számunkra egy olyan applikáció kifejlesztéséhez, amely minden okostelefon képernyő-felbontáshoz letölthető.

Ily módon folyamatosan on-line ‘áttolhatunk’ minden hírt és értesítést a tagjainknak, amiket okostelefonjaikon tekinthetnek meg.

Még egy lépést tettünk előre: az értesítéseket a központi irodából országosan, de a helyi tagszervezetek vezetői útján az érintett helyi tagoknak is el tudjuk küldeni.

Az új weboldalt 2016 márciusában mutattuk be a NEC-nek és a tagszervezetek vezetőinek, jelenleg már elérhető és működik. Hamarosan megkezdjük a tagjainknak szóló e-mailek és üzenetek küldését, lehetővé téve számukra az applikáció okostelefonjaikra történő letöltését.

Weboldalunk ötnyelvű (beleértve az orosz nyelvet is). Tartalmazza az eddig megjelent IPA nemzetközi hírleveleket, az IPA nemzetközi, illetve az izraeli IPA nemzeti örökségét. A tagok minden, az izraeli szekció által biztosított szolgáltatást elérhetnek. Ezen kívül linket biztosítunk minden nemzeti szekció és IPA ház eléréséhez, és feltöltünk minden nemzetközi eseményt, a sportversenyeket is beleértve.

Hozzáférést biztosítunk minden információhoz, lehetőséget biztosítunk a szekcióval történő kapcsolatfelvételhez és beléphet az IPA-ba is.

Minden formanyomtatvány elérhető online, elektronikus formában is.

Tisztelettel meghívunk minden IPA tagot, hogy látogassa meg új honlapunkat. Sajnos mindent nem fog tudni megérteni anélkül, hogy értene héberül…de szívesen fogadjuk észrevételeiket!

A weblap címe http://ipa-israel.org.il

Eran Israel, IPA Izrael, főtitkár